CUMPĂRĂ PUNGI ECOLOGICE
31 mai, 2024
Produse Medicale
Wheelchair
Wheelchair
- Steel commode wheelchair, chrome - plating, aluminum footplate, fixed armrest and footplate, ele...
Solutii Urbane
Model 05
Model 05
- Se prind dispozitivele circulare si se rotesc - Ajuta la intretinerea musculaturii umerilor si l...
Curs valutar
Curs valutar BNR
30.05.24
1 EUR   =   4.9766 RON
1 USD   =   4.6028 RON
1 CHF   =   5.0722 RON
Parteneri
Despre noi


Suntem o echipa dinamica si motivata, a carui scop este sa se deosebeasca de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, ce speram ca ne va ajuta sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra.

Infiintata in anul 2012 avand ca obiect de activitate comertul cu: produse paramedicale, aparatura medicala noua si second hand, vanzari de autoutilitare specifice noi si second hand(ambulante, masini de pompieri, masini de gunoi, etc), moblilier urban, amenajari de parcuri, locuri de joaca, terenuri de sport si a elementelor de siguranta rutiera, EXXTON si-a extins mereu sfera de desfacere a marfurilor si a devenit un furnizor important pe piata locala. Concentrati pe maximizarea satisfactiei clientilor, oferindu-le acestora mereu ultimele aparitii in domeniul designului si al modelelor, am reusit sa ne creem un nume sinonim cu dinamica si calitatea.

Inca de la inceput activitatea s-a dezoltat in continuu atat pe orinzontala cat si pe verticala astfel ca EXXTON integreaza intreg ciclul de import, distributie si comert cu amanuntul, devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut atat clientilor finali cat si clientilor nostrii persoane juridce. Suntem un partener stabil, atat pentru furnizori cat si pentru clienti, iar numele nostru arata ca suntem mai mult decat atat, suntem alaturi de clienti cu produse de calitate, atunci cand acestia au nevoie de ele, suntem flexibili, suntem dinamici, suntem cei de care aveti nevoie.

 
Home |  Despre noi |  Contact