CUMPĂRĂ PUNGI ECOLOGICE
1 octombrie, 2020
Produse Medicale
Manusi examinare usor pudrate
Manusi examinare usor pudrate
Solutii Urbane
Poarta hadbal/fotbal- Model 067
Poarta hadbal/fotbal- Model 067
Date tehnice: Stalpi din otel Culoare: bezi rosii si albe (optional pot fi solicitate si alt...
Curs valutar
Curs valutar BNR
25.07.19
1 EUR   =   4.7218 RON
1 USD   =   4.2434 RON
1 CHF   =   4.2986 RON
Parteneri
Despre noi


Suntem o echipa dinamica si motivata, a carui scop este sa se deosebeasca de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, ce speram ca ne va ajuta sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra.

Infiintata in anul 2012 avand ca obiect de activitate comertul cu: produse paramedicale, aparatura medicala noua si second hand, vanzari de autoutilitare specifice noi si second hand(ambulante, masini de pompieri, masini de gunoi, etc), moblilier urban, amenajari de parcuri, locuri de joaca, terenuri de sport si a elementelor de siguranta rutiera, EXXTON si-a extins mereu sfera de desfacere a marfurilor si a devenit un furnizor important pe piata locala. Concentrati pe maximizarea satisfactiei clientilor, oferindu-le acestora mereu ultimele aparitii in domeniul designului si al modelelor, am reusit sa ne creem un nume sinonim cu dinamica si calitatea.

Inca de la inceput activitatea s-a dezoltat in continuu atat pe orinzontala cat si pe verticala astfel ca EXXTON integreaza intreg ciclul de import, distributie si comert cu amanuntul, devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut atat clientilor finali cat si clientilor nostrii persoane juridce. Suntem un partener stabil, atat pentru furnizori cat si pentru clienti, iar numele nostru arata ca suntem mai mult decat atat, suntem alaturi de clienti cu produse de calitate, atunci cand acestia au nevoie de ele, suntem flexibili, suntem dinamici, suntem cei de care aveti nevoie.

 
Home |  Despre noi |  Contact