CUMPĂRĂ PUNGI ECOLOGICE
29 septembrie, 2023
Produse Medicale
MASCA RESPIRATORIE N95
MASCA RESPIRATORIE N95
- masca respiratorie N95 este special fabricata pentru a fi solosita in domeniul sanatatii, indeplin...
Solutii Urbane
Gard protectie - Model 008
Gard protectie - Model 008
Date tehnice: • a) stalpi din fonta ductila(H=500mm) • b) teava(Æ51 mm) din otel inox....
Curs valutar
Curs valutar BNR
28.09.23
1 EUR   =   4.9749 RON
1 USD   =   4.7214 RON
1 CHF   =   5.1471 RON
Parteneri
Despre noi


Suntem o echipa dinamica si motivata, a carui scop este sa se deosebeasca de ceilalti prin oferta de produse si servicii competitive, ce speram ca ne va ajuta sa construim un parteneriat de afaceri pe termen lung cu dumneavoastra.

Infiintata in anul 2012 avand ca obiect de activitate comertul cu: produse paramedicale, aparatura medicala noua si second hand, vanzari de autoutilitare specifice noi si second hand(ambulante, masini de pompieri, masini de gunoi, etc), moblilier urban, amenajari de parcuri, locuri de joaca, terenuri de sport si a elementelor de siguranta rutiera, EXXTON si-a extins mereu sfera de desfacere a marfurilor si a devenit un furnizor important pe piata locala. Concentrati pe maximizarea satisfactiei clientilor, oferindu-le acestora mereu ultimele aparitii in domeniul designului si al modelelor, am reusit sa ne creem un nume sinonim cu dinamica si calitatea.

Inca de la inceput activitatea s-a dezoltat in continuu atat pe orinzontala cat si pe verticala astfel ca EXXTON integreaza intreg ciclul de import, distributie si comert cu amanuntul, devenind pe zi ce trece un brand tot mai cunoscut atat clientilor finali cat si clientilor nostrii persoane juridce. Suntem un partener stabil, atat pentru furnizori cat si pentru clienti, iar numele nostru arata ca suntem mai mult decat atat, suntem alaturi de clienti cu produse de calitate, atunci cand acestia au nevoie de ele, suntem flexibili, suntem dinamici, suntem cei de care aveti nevoie.

 
Home |  Despre noi |  Contact